30 години експертен опит!

30 години опит
НИКОС е водеща компания, оперираща в областта на млекопреработвателната индустрия. Ние проектираме, изработваме и доставяме висококачествено оборудване и индивидуални решения.
Пречиствателните инсталации за вода, дестилериите за етерични култури, линиите за сладолед и други хранителни продукти са също наша специалност.
Компанията е с 30 години опит в бранша, работим активно и се стараем да поддържаме и гарантираме непрекъснатото развитие и иновативност, както и да предоставяме на нашите клиенти актуално ноу-хау и несравними услуги.

Ние сме Вашият партньор- от доставката на единични компоненти за преработка, до цялостно проектиране и изграждане на съвременно преработвателно предприятие.
Управлението на проектите се осъществява в съответствие с най-съвременните тенденции и стандарти за качество.Грижим се и отговаряме на нуждите на нашите клиенти, предлагайки цялостно портфолио от решения- от издояването на първата капка мляко във Вашата ферма, през модерни инсталации за неговата преработка, до съвременни решения за опаковането на готовите (крайните) продукти.
Експертите от НИКОС са Вашия надежден партньор по света, помагайки по пътя на бъдещия успех и устойчиво развитие.
В процеса на проучване и проектиране, подбираме оптимални решения, съобразени с конкретните клиентски потребности, региона, и други значими фактори, като осигуряваме безпроблемна работа и бърза възвръщаемост на инвестицията.

Опитът на „Никос-Хранинженеринг" ООД е на 6 континента и в 41 държави

Процес

1
Проучване и решения
2
Проектиране и производство
3
Монтаж и обучение
4
Поддръжка
Контакти
Тук, в уебсайта ни,
Ви предоставяме основна информация за нашите продукти. Ако все още имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
9301 Добрич, България, ул. Ангел Стоянов 1
телефон: 058/ 600 100
факс: 058/ 667 154