Млякото е една от основните и най-разпространените храни на света. Основно то бива краве, но в някои региони се преработва и консумира овче, козе, камилско и т.н..
Нежно пастьоризирано или по високотемпературна технология. Технологиите дават по-дълъг живот на Вашето мляко. По време на температурната обработка, микроорганизмите и патогените биват унищожени, в резултат на което продукта е безопасен за пиене и с удължен срок на годност, без добавяне на всякакви адитиви.
Инсталация за производство на йогурт
Прясно издоено мляко
Бързото и ефективно охлаждане на млякото има решаващо значение за запазването на неговото високо качество. Ние съчетаваме най-модерните технологии за съхраняване на мляко, дългосрочна надеждност и измиване в един компактен и лесен за използване млекоохладителен танк
Пастьоризирано мляко
След пастьоризация, млякото може да бъде преработено във всякакъв друг вид продукт, или да се пакетира за директна консумация, без допълнителнa термична обработка. РЕМИН предлага богат избор от пакетиращи машини за съхранение на пастьоризирано мляко.
Стерилизирано мляко
В производствените участъци за ултрa високотемпературна обработка /UHT/, млякото постъпва нормализирано, съобразно производствената програма. Пакетирането се извършва в асептична среда и в подходящата опаковка, за продължително съхранение.
Сметана
Продукт слабо популярен у нас, а в същото време незаменима добавка към нашите ястия. Сметаната предоставя нови аромати и придава естествена мека консистенция на храните.